ARGO HUSKY

Acest aparat ce îndeplinește două funcții importante, atât de răcitor cât și de purificator, reprezintă o noutate în domeniul răcitoarelor, având un caracter dublu. Acesta răcește și purifică aerul încăperilor aducându-le la o temperatură optimă, plăcută, fără să fie nevoie de agenţi chimici de răcire sau de o poziţionare specială. Răcitorul și purificatorul mobil Argo Husky nu funcționează pe bază de agent frigorific, ci doar pe bază de cuburi de gheață și apă, la achiziționare având incluse două pachete pentru gheață. Acest cooler, are un efect efervescent și revigorant, putând duce la scăderea temperaturii aerului din încăpere, reducând la minim cheltuielile.

ARGO HUSKY

Racitorul și purificatorul de aer ARGO HUSKY mobil este un aparat mobil cu funcția de răcitor și de purificator, atât pentru interior cât și pentru exterior, având o capacitate de răcire de 1 BTU. Acesta face parte din clasa A de energie la răcire.  Dispune de un display digital cu panou de comandă, ce poate fi acționat cu telecomanda din dotare. Acest aparat este dotat cu mai multe  funcții și anume: funcția Timer ce permite programarea funcționării atât pentru pornire cât și pentru oprire la o oră stabilită de tine. Cu funcția Mamory aparatul repornește în mod automat, în cazul unei pene de curent. Pentru funcționare acesta dispune de 3 opțiuni reglabile, normal, natural și sleep, având un debit de aer de 408,6 mc/oră.  Purificarea aerului se face cu ajutorul sistemului dublu de filtrare, ce oprește virusurile și bacteriile iar particulele de praf sunt oprite cu ajutorul filtrului de praf. Sterilizarea aerului se face cu ajutorul funcției de sterilizare cu Silver- Ion.

Racitorul și purificatorul de aer ARGO HUSKY mobil are două caracteristici de funcționare și anume: de ventilare a aerului ce va face ca aerul cald să fie mișcat și nu răcit și funcția de răcire cu umiditate reglabilă, ceea ce va face ca atmosfera să fie răcoroasă iar umezeala din atmosferă să fie la un nivel optim. Acesta funcționează la un nivel de zgomot de 66,21 dB.

Racitorul și purificatorul de aer ARGO HUSKY mobil, este dotat cu flepsuri de aer reglabile în ambele direcții, pompă de stropire pentru sistemul de răcire, creând în felul acesta o pânză cu particule de apă, apa fiind folosită pentru a răci aerul prin evaporare, iar pentru o eficiență mai mare folosindu-se cuburi de gheață. Pentru apă și gheață acesta este dotat cu un rezervor ce are o capacitate de 6 litri. Argo Husky nu necesită instalații suplimentare, nu necesită furtun de evacuare a aerului cald, putând fi folosit în orice condiții, chiar și cu ferestrele deschise sau pe terasa casei tale.

Are un design plăcut și elegant având o carcasaă de culoare albă pe care este dispus logoul Argo la partea frontală, iar la partea superioară fiind dispuse panoul pentru comenzi și suportul pentru telecomansă. Dimensiunile sale sunt de 825 x 279 x 356 mm și are o greutate de 7,1 kg. Dacă nu-ți dorești un aparat de aer condiționat, însă îți dorești să ai în casă un confort optim din punct de vedere al temperaturii,  îți recomand Racitorul și purificatorul de aer ARGO HUSKY mobil.

ARGO HUSKY – promotie pentru aparatul de aer conditionat portabil

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *