IWSNC 51051X9 EU

Cotată ca fiind cel de-al doilea mare producător din Europa, Indesit comercializează produse electrocasnice de cea mai bună calitate. Raportându-ne la maşinile de spălat, acestea sunt de cea mai bună calitate, atingând performanţe în spălare, datorate tehnologiilor şi funcţiilor speciale cu care sunt dotate. Fiecare om are nevoie de haine curate, igienizate, frumos mirositoare şi care să nu fie deteriorate din cauza spălării.

Maşina de spălat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU deţine o capacitate de încărcare a rufelor de 5 kg. Această maşină de spălat face parte din clasa de eficienţă energetică A+, cu clasa de eficienţă energetică la centrifugare C. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotaţii/minut iar consumul de energie electrică în program standard este de 0,49 kw/oră.

Încărcarea rufelor în maşina de spălat se face frontal şi deţine un număr de 16 programe de spălare. Pentru spălarea rufelor eficient pe categorii de ţesături, Indesit a dotat această maşină de spălat, cu tehnologii şi funcţii speciale. Cu programul încălţăminte, poţi spăla adidaşii, tenişii, încălţămintea din pânză precum şi oricare alt tip de încălţăminte, fără ca acestea să se deterioreze. Programul Express a fost creat pentru a spăla şi usca hainele care nu sunt foarte murdare, într-un timp relativ scurt. Acest program durează doar 35 de minute. Programul bumbac, este destinat spălării ţesăturilor din bumbac. Cu acest program spălarea se face foarte eficient, lăsând rufele albe şi foarte curate. Programul jeans este destinat spălării panatlonilor jeans, gecilor şi cămăşilor jeans. Cu programul lână, se pot spăla puloverele şi ţesăturile din lână intr-un mod mai delicat, pentru ca hainele să rămână la forma lor iniţială. Programul centrifugare delicată, va permite stoarcerea rufelor într-un mod mai lejer, pentru a nu produce întinderea ţesăturilor mai pretenţioase. Cu programul mătase/perdele se pot spăla mătăsurile şi perdelele printr-o spălare uşoară şi delicată ce nu va duce la ruperea ţesăturilor. Programul sport este destinat spălării echipamentului sportiv, deoarece acesta este confecţionat din materiale ce se pot deteriora uşor la spălare. Cu funcţia de siguranţă selector centrifugare, poţi alege singur viteza de stoarcere a rufelor. Cu funcţia de programare întârziată a spălării, poţi să pui detergentul şi rufele în maşina de spălat dimineaţa şi să termine ciclul de spălare când te întorci acasă. Astfel nu va mai trebui să aştepti ca să le poţi întinde la uscat.

Dotată cu sistemul Overflow vei avea siguranţa împotriva inundaţiilor. Conducta de apă care intră în maşina de spălat, după folosire, va fi înfundată.

Maşina de spălat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU are un consum mediu anual de apă de 7546 l. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 dB iar nivelul de zgomot la spălare este de 60 dB.

Dimensiunile maşinii de spălat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU sunt de 85 x 59,5 x 42 cm, are o greutate de 61,5 kg, iar volumul tamburului este de 40 cmc. Cu dimensiunile pe care le are poate fi încadrată cu uşurintă în mobilierul bucătăriri sau al băii, fără să încurce utilizatorul.

Are un design modern cu carcasa de culoare albă şi cu linii drepte, având dispus în partea de sus stânga sertarul pentru detergent, în mijloc butonul pentru pentru setarea centrifugării şi apoi butonul pentru selectarea programelor. Preţul său este foarte mic în comparaţie cu funcţiile pe care le deţine şi randamentul pe care îl dă prin spălare. Dacă îţi doreşti o maşină de spălat rufe performantă dar care să nu coste mult îţi recomand maşina de spălat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU.

Masina de spalat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb – pret mic

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *