?????????????????????????????????????????????????????????

Inainte de etapele finale ale mortii, o persoana poate vorbi despre dorinta de a finaliza orice lucru neterminat. Asta poate insemna:
– sa viziteze anumite locuri
– sa cumpere cadouri pentru cei apropiati
– sa puna in ordine orice probleme cu cei apropiati
– sa se impace cu cei cu care era certat
– sa-si sorteze lucrurile personale si sa le ofere familiei sau prietenilor
– sa-si scrie testamentul si sa-si rezolve afacerile financiare
– sa se spovedeasca

?????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????

Pe masura ce moartea se apropie, o persoana isi poate dori sa lasa lucrurile in ordine. Altii in schimb pot deveni foarte anxiosi, fricosi sau furiosi. Unele persoane se pot retrage si pot evita contactul chiar si cu cei pe care ii iubesc si de care le pasa. Dar asta nu inseamna ca nu le pasa in realitate. Aceste evenimente sunt foarte normale si o parte naturala a apropierii mortii.

Chiar daca trupul fizic este gata sa-si dea obstestul sfarsit, unele persoane se pot impotrivi. Ele pot avea in continuare probleme pe care sa-si doreasca sa le rezolve sau lucruri pe care sa le puna in ordine. Este important sa intelegem aceste aspecte. Spuneti persoanei respective ca sunteti acolo daca are nevoie de dumneavoastra si sa o puteti ajuta cu oricare din aceste probleme.

Cel mai probabil veti trai niste emotii foarte puternice atunci cand stiti ca un prieten sau o ruda este pe moarte. Simtiti ca va doriti sa incercati si sa schimbati ceea ce se intampla. Dar de obicei tot ce puteti sa faceti in aceasta perioada dificila este sa oferiti ajutor si confort. Ajutati-o sa impartaseasca amintirile si sentimentele pe care le are. De asemenea este important sa o asigurati ca este bine sa renunte si sa moara in pace atunci cand se simte pregatita. Unii oameni nu vor putea muri in pace pana nu vor auzi aceste lucuri din partea celor pe care ii iubesc. Prin urmare, acesta poate fi cel mai important si iubitor lucru pe care il puteti face pentru o persoana draga aflata pe patul de moarte.

Daca aveti nevoie de spriin atunci cand cineva apropiat de dumneavoastra este pe moarte, puteti vorbi cu medicul sau asistentele de la spital, cu un preot sau cu prietenii si rudele apropiate. Nu va ganditi ca faceti un lucru gresit. Pana la urma cel mai important lucru este sa ramaneti alaturi de persoana draga pana la final, sa o asigurati de dragostea si grija dumneavoastra.

Cautati servicii funerare la cele mai mici preturi. Vizitati acum firma de servicii funerare rainbow dorobantu si consultati oferta de preturi.

Schimbari emotionale si spirituale in ultimele zile din viata

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *