??????????????

Tavitele de portbagaj sunt foarte utile pentru ca ofera protectia necesara. Daca obisnuiti sa transportati diverse produse care se pot desface sau se pot imprastia, existant riscul sa va murdariti masina, sa stiti ca este mult mai la indemana sa folositi o tavita de portbagaj. Atunci cand exista firimituri, resturi sau praf pe ea, o scoateti simplu si o curatati. Evident ca este mai usor sa curatati o astfel de tavita de protectie in loc sa va chinuit de fiecare data sa curatati direct suprafata de la portbagaj. Cati dintre dumneavoastra nu obisnuiesc sa faca piata si sa aseze in portbagaj toate sacosele cu verdeata (unele legatura erau deja uscate), paine, fructe si legume. Uneori cand cumparam legume sau fructe mai mari le din graba le asezam direct asa – sa ne gandim de exemplu la pepeni, vinete etc. Este foarte usor sa-ti murdaresti portbagajul, dar din fericire poti sa-l cureti usor atunci cand folosesti o tavita de protectie. Este super practica si se aseaza imediat – nu e nevoie de unelte speciale. In plus, exista tavite de portbagaj universale care se potrivesc la mai multe masini. Dar daca doriti una care sa se potriveasca perfect cu modelul masinii dumneavoastra, nu va ramane decat sa cautati in oferta noastra pe site-ul de accesorii auto cu preturi reduse.

??????????????
??????????????

La noi gasiti tavile portbagaj pentru orice model de masina, de la Audi, Dacia, Subaru, pana la Renault, BMW, Toyota si Skoda. Toate se adapteaza si se pot personaliza pentru fiecare dimensiune sau forma a portbagajului.

In consecinta orice veti pune in portbagaj, acesta va ramane mereu curat. Tavitele portbagaj nu miros deloc, sunt impermeabile ceea ce inseamna ca apa nu trece prin ele. Daca se intampla sa se sparga o sticla de bere in portbagaj sau sa se desfaca o sticla de apa care nu a fost infiletata bine, se va murdari tavita, dar nu portbagajul. Pentru indepartare si uscare trebuie doar sa dati cu o carpa pe tavita.

Aceste tavite nu sunt covorase simple, ci se numesc asa pentru ca marginile lor sunt usor ridicate, ceea ce impiedica scurgerea lichidelor sau alunecarea mizeriei. Se pot curata cu o carpa sau se pot spala direct cu jet de apa. Pentru ca sunt flexibile si au o greutate mica, se pot monta usor in portbagaj, iar apoi se pot lua usor de acolo pentru spalare.

Va oferim tavite de portbagaj la cele mai bune preturi disponibile direct pe http://accesoriiautopam.ro/index.php?p=cov_tavite.

Tavite portbagaj la cele mai mici preturi

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *