Televizor LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6679, 4K Ultra HD

Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6679, 4K Ultra HD este un Smart TV de tip LED ce este dotat cu tehnologia Tizen şi caracteristici superioare de imagine şi de sunet. Acesta face parte din gama 2016 şi are funcţia de monitor. Rezoluţia 4K pe care o deţine Televizotul LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6679, împreună cu caracteristicile superioare de imagine UHD Upscaling, Motion Rate 100, PQI 1600, HDR Pro, Micro Dimming: UHD Dimming, Active Crystal Color, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support fac ca imaginile să fie de o calitate superioară, cât mai vii şi mai apropiate de natural, analizând fiecare pixel în parte şi redând imaginile clare şi mult mai naturale.

Tehnologia HDR face ca fiecare culoare să fie dusă la cel mai înalt nivel, să redea culorile cât mai vii, cât mai naturale şi cât mai strălucitoare. Samsung se situează printre primele firme producătoare de televizoare de acest tip. Imaginile sunt redate la un contrat superior şi de o luminozitate deosebită. Tehnologia Active Crystal Color redă imaginile cât mai natural, având la bază o sursă de lumină albastră şi un înveliş de fosfor în culori de roşu şi verde. Fiind dotat cu această tehnologie îi conferă un consum redus de energie electrică şi redă o largă gamă de culori într-un mod cât mai apropiat de natural. Ultra Clean View utilizează un algoritm avansat de filtrare utilizând conţinutul şi reducând zgomotul de final. Fiind dotat cu tehnologia Auto Depth Enhancer, Smart TV-ul aplică diferite nivele de îmbunătăţire a contrastului pentru diverse zone şi obiecte de pe ecran, oferind imagini cât mai profunde. Cu ajutorul tehnologiei Smart HUB poţi găsi cu uşurinţă toate aplicaţiile de conţinut, deoarece acum toate acestea sunt într-un singur loc. Acum poţi reda conţinutul de pe Smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului, cu ajutorul aplicaţiei Smart View.

Menţinerea televizorului la un nivel superior este dată de procesorul Quad Core. Acesta reacţionează instantaneu la comenzile şi la aplicaţiile pe care le primeşte. Tizen optimizează performanţa televizorului Samsung Smart TV, asigurând o navigare rapidă atât pentru accesul la canalul TV, cât şi la toate aplicatiile tale. Cu acest Televizotul LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6679, 4K Ultra HD jocurile sunt duse la un nivel superior, putând explora jocurile recomandate din mediu. Te poţi delecta vizionând filme, muzică şi fotografii cu ajutorul funcţiei Connerct Share, utiliztând un stick USB.

Calitatea sunetului este dată sistemul audio stereo 2 x 10 w şi de caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect, BT Headset Support. Tunner-ul digital DVB-T/C/S2 împreună cu caracteristica specială Player multimedia integrat deţin o serie de porturi pentru intrare şi redare având conexiune Wi-Fi integrat/LAN putând să te bucuti de divertisment din confortul casei tale.

Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6679, 4K Ultra HD are un design inovator, cu ecran curbat ce permite unghiuri largi de vizionare, având o carcasă de culoare gri şi dimensiunile cu stand compatibil VESA 200 x 200, de 965,2 x 617,3 x 303,9 mm.

Dacă îţi doreşti inovaţie de ultimă oră la un preţ destul de acceptabil în comparaţie cu tehnologiile şi caracteristicile speciale pe care le deţine, îţi recomand cu toată încrederea Televizorul LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6679, 4K Ultra HD.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6679, 4K Ultra HD – ceva de vis

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *