Trotec PAC 3500

Aparatul de aer condiționat portabil reprezintă o oportunitate fiabilă pentru persoanele moderne, ce nu doresc să se complice cu o instalații complicate pentru a crea un confort optim în locuința sa.  Acest aparat de aer condiționat portabil, este cea mai agreată soluție pentru perioadele toride ale verii, când îți dorești un mediu ambiant plăcut și răcoros.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500 are o capacitate impresionantă pentru astfel de aparate mobile, de 12000 BTU și un debit de aer pentru răcire de 324 mc/oră. Acesta face parte din clasa A de eficiență energetică la răcire, având o putere consumată de 1,3 kw. Nivelul de zgomot este de 51-54 dB, ceea ce înseamnă că nivel de zgomot scăzut este destul de silențios și nu va deranja auzul.

Trotec PAC 3500

Funcția de dezumificare a aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500 absoarbe eficient umezeală și elimină posibilitatea creerii mucegaiului pe pereți, având o capacitate de dezumificare de 2,2 litri/oră. Cu funcția de Timer Digital Reglabil poți porni sau opri aparatul de aer condiționat portabil la o oră preferată de tine, sau chiar cu o oră pnainte de a ajunge acasă. În felul acesta vei veni dintr-un mediu sufocant într-un mediu ambiental plăcut și răcoros.  Cu funcția de ventilare, ventilatorul mișcă aerul cald din încăpere fără să-l răcească, reprezentând soluția ideală pentru persoanele care nu suportă aerul rece din motive  de sănătate. Cu funcția filtrare aer, bacteriile și virusurile sunt ținute la distanță, putând să respiri un aer perfect curat și sănătos. Pentru ventilare acest aparat de aer condiționat portabil, deține un ventilator cu un număr de 3 trepte de ventilare.

Are un design inovator cu o carcasă cu linii curbe simple, într-o nuanță de culoare  albă, având dispus pe partea din față a aparatului logo-ul Trotec iar la partea superioară panoul cu afișaj LCD pentru programe și funcții. Aceste programe și funcții sunt acționate cu telecomanda din dotare.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500 este destinat răcirii încăperilor pentru a crea un mediu ambiental plăcut. Fiind dotat cu microprocesor, acesta oferă posibilitatea ca aparatul să funcționeze în modul automat. Pentru instalare, acest aparat de aer condiționat necesită doar un furtun pentru evacuarea aerului cald. Transportul aparatului de aert condiționat portabil, se realizează cu ajutorul celor 4 roți ce sunt dispuse la baza dispozitivului și cu ajutorul mânerelor ce sunt încorporate. Dimensiunile sale sunt de 435 x 388 x 770 mm și are o greutate de 31,5 kg. Prețul este dat de capacitatea mare de 12000 BTU și de funcțiile pe care le deține. Dacă îți dorești un aparat de aer condiționat portabil performant îți recomand  Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500. 

Trotec PAC 3500 – perfect pentru birouri

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *