Star-Light ACMP-12A

Cu aparatul de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A treci vara fără probleme de confort termic. De puțin timp aparatele de aer condiționat au devenit preferate de către utilizatori, datorită faptului că sunt ușor utilizabile, putând să le miști dintr-o încăpere în alta, sau le poți muta pe o terasă unde îți bei cafeaua sau stai cu prietenii să te relaxezi. Pentru perioadele fierbinți ale verii este necesar un aparat de aer condiționat care să răcească aerul, și nu să miște aerul cald din încăpere. Dacă ai un cabinet, un spațiu comercial sau pur și simplu stai cu chirie,  acest aparat de aer condiționat mobil reprezintă opțiunea cea mai bună.

Star-Light ACMP-12A

Aparatul de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A are o capacitate de răcire de 12000 BTU și face parte din clasa de eficiență energetică A, ceea ce înseamnă că aparatul de aer condiționat mobil are o putere consumată la răcire de 1350 W, având un agent de răcire R410a.  Acesta este dotat cu un filtru lavabil ce poate fi schimbat ori de câte ori este nevoie, pentru a opri bacteriile și virusurile, iar cu funcția de dezumificare acesta preia umiditatea din încăpere, nepermițând formarea mucegaiului și redând un aer rece și igienic.

Aparatul de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A este dotat cu funcția de ventilare ce va face ca aerul să aibă o temperatură optimă în funcție de preferințele tale, funcția de jet ce reprezintă o opțiune de răcire rapidă, cu un volum maxim de aer, pentru o perioadă aleasă de tine. Cu funcția Timer pe care o deține acest aparat de aer condiționat, poți opri sau porni dispozitivul  la o oră stabilită de tine. Cu funcția Sleep/Night Mode nivelul de zgomot pe timp de noapte este redus, asigurânsu-ți astfel un somn liniștit, ventilatorul rulând la o viteză mai mică. Jetul de aer este dirijat către partea cea mai de sus a încăperii, asigurând astfel o temperatură constantă.

Dimensiunile Aparatul de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A  sunt de 460 x 370 x 780 mm și are o greutate de 32,5 kg. Montajul se realizează foarte ușor, nefiind nevoie decât de o fereastră pe care trebuie scos furtunul de evacuare a aerului cald. Transportul se realizează cu ajutorul celor 4 roți ce se află la baza aparatului de aer cindiționat și a mânerelor ce sunt încorporate. Dispune de un design simplu și elegant, de culoare alb imaculat, cu linii curbe și drepte, având dispus la partea frontală logo Star-Light, iar in partea superioară display-ul de tip LED ce deține funcțiile cu care este dotat. Aceste funcții și programe sunt acționate cu o mini- telecomandă ce funcționează cu baterii.

Vara asta ne racorim cu un aparat de aer conditionat portabil!

Post navigation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *